Retorn a la presencialitat posposat

Després de valorar-ho, la Junta Directiva considera que el més convenient és continuar mantenint l’activitat de l’Associació en modalitat no presencial fins a finals d’agost.
L’activitat de SAGI va fortament lligada al curs escolar que ara per ara, ja quasi donem per finalitzat. Obrir les instal·lacions i adaptar-les a les noves normes de seguretat, en uns mesos de pocs ingressos, implicarien unes despeses que alterarien  l’ajustat pressupost d’una associació sense ànim de lucre com la nostra.
Per tant, el calendari queda de la següent manera.
 
Fins a 30 de juliol:
Les nostres terapeutes us continuaran donant el suport que us calgui telefònicament i oferint tallers virtuals a les famílies o socis que ho demanin. També continuarem enviant-vos les càpsules informatives. La Junta Directiva continua també al vostre servei per qualsevol dubte que tingueu.
Us informem que els tallers virtuals que es realitzin durant aquests mesos es facturaran quan reprenem l’activitat presencial i administrativa.
 
Agost:
Com cada any, SAGI romandrà tancat i aprofitarà per acondicionar les instal·lacions i adaptar els serveis i els espais a les estrictes mesures de seguretat que requereix l’actual crisi sanitària.
 
Setembre – Octubre:
Hi ha moltes famílies en llista d’espera per fer diagnòstic i, com tots sabem, l’angoixa i incertesa de l’espera fa que les hàgim prioritzat. També es prioritzarà el suport a les famílies per demanar les beques escolars. En tercer lloc, reprendrem gradualment els tallers individuals, a partir de l’inici de curs.
 
També us avancem que no oferirem els Esplais dels dissabtes i estem avaluant que fem amb l’Estudi Assistit a Distància. Per últim, estem buscant la manera de fer les reunions de pares dels dissabtes de manera virtual.
 
Us anirem informant de totes les novetats. Serà un curs estrany, però per sobre de tot hem de garantir la seguretat de tota la família SAGI.